VALMOR Polisztirol Ragasztó

1781 Ft4383 Ft

  • VALMOR Polisztirol Ragasztó
  • VALMOR Polisztirol Ragasztó

VALMOR Polisztirol Ragasztó

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Polisztirol Ragasztó
Készre kevert!
VALMOR Polisztirol Ragasztó

Alkalmazás:
A VALMOR Polisztirol Ragasztó egy kiváló minőségű, vizes bázisú, kül- és beltérben is használható, fagyálló, jól csiszolható, rugalmas és festhető termék. Alkalmas polisztirolból készült díszítő elemek, mennyezeti lapok és hőszigetelő alátétfóliák ragasztására. A VALMOR Polisztirol Ragasztó minden szilárd, ásványi eredetű felületre, valamint nem nedvszívó alapokra is közvetlenül felhordható (OSB, CK). Alkalmas továbbá habalátétes linóleum és szőnyegpadlók ragasztására is.

Előkészítés:
A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. A porózus alapot VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük le.

Felhasználás:
A ragasztást csak +10 °C felett végezzük! Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! „Problémás” alapfelületeknél mindig végezzünk próbaragasztást! Polisztirol elemek esetében tegyünk 3-7 helyre ragasztót a felületre, majd nyomjuk könnyedén a kívánt helyre és 5-10 mp-ig tartsuk meg! Hőszigetelő fólia ragasztásakor spaklival hordjuk fel a ragasztót a falra, majd helyezzük rá a fóliát és tapétázóhengerrel nyomjuk a felületre! A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Törtfehér
Kiszerelések: 1.5kg, 4.5kg
Kiadósság: 4-5 m2/kg

Száradási idő (25 °C-on): 3-5 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

1,5 kg, 4,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed