VALMOR Homlokzatfesték

2987 Ft13612 Ft

  • VALMOR Homlokzatfesték
  • VALMOR Homlokzatfesték

VALMOR Homlokzatfesték

Kijelölés megszüntetése
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

VALMOR Homlokzatfesték

Alkalmazás:
A VALMOR Homlokzatfesték fehér, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít, magas kötőanyag tartalmának köszönhetően megfelel a jelenkor technikai és környezetvédelmi követelményeinek. Kiválóan alkalmas téglafal, természetes kő, beton, fa, gipszes- és cement vakolatok bevonására. Kültéri felhasználásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk fürdőszobák, konyhák, előszobák festésére.

Előkészítés:
A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le, a foltos felületet izoláljuk VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfestékkel. A felülethibás falakat VALMOR Kül- és Beltéri Glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról! Színezés: Gépi és kézi pasztákkal, fehér esetén max. 3-5%, bázisok esetén max. 5-10% pasztamennyiséggel

Színek: Fehér, Bázis
Színezés: Gépi és kézi pasztákkal, fehér esetén max. 3-5%, bázisok esetén max. 5-10% pasztamennyiséggel
Kiszerelések: 2.5l, 5l, 10l 15l
Fényesség: Matt
Kiadósság hígítva: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

2,5 liter, 5 liter, 10 liter, 15 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed