Valmor Garázsfesték

3477 Ft13928 Ft

  • Valmor Garázsfesték

Valmor Garázsfesték

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Valmor Garázsfesték

Alkalmazás:
A VALMOR Garázsfesték egy kiváló minőségű, kopás, olaj, benzin, sós hólé és háztartási tisztítószereknek ellenálló, bel- és kültérben használható termék. Alkalmas minden olyan felület bevonására ahol a cél, az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben. (Garázs, autóbeálló, járda, műhely, terasz, pince, veranda, lépcsők) Dekoratív, esztétikus felületet biztosít, mely ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek. A festék selyemfényű, könnyen takarítható, jól terülő és időjárásálló bevonatot biztosít. Felhordható: fémre, fára, falra, gipszkartonra, és egyéb szervetlen kötésű anyagokra is.

Előkészítés:
Távolítsuk el maradéktalanul a laza pergő részeket, régi bevonatokat, szennyeződéseket, az esetleges hibákat nagy szilárdságú járófelület-javító anyaggal szüntessük meg! A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acélfelületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük! Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke >1,5 N/mm2legyen! A festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel! A nem nedvszívó felületek – előzetes érdesítés után – alapozást nem igényelnek. A festési munkálatok megkezdése előtt próbafestés végzése javasolt.

Felhasználás:
A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel, megfelelő szóró berendezéssel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel! A nedvszívó felületek alapozását 20% lakkbenzin hígító hozzáadásával és intenzív ecsetelésével végezzük! Az első réteg felvitele előtt a terméket hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 10 óra száradási időt biztosítsunk és a következő réteg felhordása előtt győződjünk meg az előző réteg megszáradásáról. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Fehér, Ezüstszürke, Betonszürke, Homoksárga
Színezés: gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel
Kiszerelések: 0.75l, 2.5l
Fényesség: Selyemfényű
Kiadósság: 3-4 m2/liter alapozás + két réteg, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 10 óra – lépésálló. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Terhelhetőség: Gépjárművel, intenzív használatra 3 nap után vehető igénybe.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzin hígítóval
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,75 liter, 2,5 liter

Szín

Betonszürke Ral 7032, Ezüstszürke Ral 7001, fehér, Fekete Ral 9005, Homoksárga Ral 1014, Kék Ral 5015, Piros Ral 3020, Sárga Ral 1023

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed