VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat

2274 Ft15711 Ft

  • VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat
  • VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat

VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat

Betonra, járdára, lépcsőre is. Kvarchomokot tartalmaz. Ez biztosítja a finoman strukturált és csúszásmentes felületet.

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat
Betonra, járdára, lépcsőre is. Kvarchomokot tartalmaz. Ez biztosítja a finoman strukturált és csúszásmentes felületet.

VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat

Alkalmazás:
fetsék,teniszpálya bevonat, padló bevonat,csúszásmentes bevonat
A VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat, bel- és kültérben is egyaránt használható, kopás-, olaj- és időjárásálló termék. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági terhelésből adódó igénybevételeknek. Olyan felületek esetében alkalmazható, ahol cél a csúszósság megszüntetése vagy tartós és dekoratív felületek kialakítása: jelölő vonalak, vakvezetők, falfelületek, oszlopok, lépcsők, műhelyek, járdák, lábazatok, kerítések, betonfalazó elemek. Felhasználható homlokzatdíszítő elemek kérgesítésére és homlokzatokon hengerezhető vakolatként is. Nem nedvszívó felületeken tapadóhídként is használható. Csúszásmentesítésre csak fedett, esőtől védett felületen alkalmazható. A bevonat matt, érdes felülete miatt tisztán tarthatósága korlátokba ütközhet. Amennyiben a könnyű tisztán tarthatóság és intenzív terhelés az igénye kérjük, keresse a www.festekbazis.hu oldalon szaktanácsadóinkat, mert egyedi megoldásokat is kínálunk.

Előkészítés:
A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! Az esetleges hibákat nagy szilárdságú járófelület javító anyaggal szüntessük meg! Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke >1,5 N/mm2 legyen! Festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel. A nem nedvszívó felületek – előzetes érdesítés után – alapozást nem igényelnek. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +10 °C felett végezzük a felület hőmérséklete max. 25°C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, a nedvszívó felületek alapozását 1:1 arányban vízzel hígított festék intenzív ecsetelésével végezzük. Az első réteg felvitelét 10% víz hozzáadásával végezzük el, majd hagyjuk azt átszáradni, a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról! Színezés: gépi és kézi pasztákkal max. 3% pasztamennyiséggel.

Színek: Barna, Sötétszürke, Világosszürke, Krém, Fehér, Zöld, Vörös
Színezés: gépi és kézi pasztákkal, maximum 3% pasztamennyiséggel
Kiszerelések: 1l, 4l, 8l
Fényesség: Matt
Kiadósság hígítva: 2,5 m2/liter alapozás + két réteg, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra – lépésálló, 24 óra – burkolható (tapadóhídként használva). A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Terhelhetőség: Intenzív használatra 3-5 nap után vehető igénybe. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Szemcseméret: ~ 0-0,5 mm
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

1 liter, 4 liter, 8 liter

Szín

barna, fehér, krém, sötétszürke, világosszürke, vörös, zöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed