VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék

4598 Ft113507 Ft

  • VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék
  • VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék

VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

VALMOR BIZTONSÁGOS PADLÓ-ÉS JELÖLŐFESTÉK
„Biztos az, ami biztonságos!”

VALMOR biztonságos Padló- és Jelölő Festék

Alkalmazás:
A VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölőfesték egy klórkaucsuk tartalmú, egykomponensű festék. Mechanikailag nagy igénybevételnek kitehető, targoncázható „műgyanta jellegű bevonatot” képez. A kezelt felület tartósan ellenáll a víz, UV sugárzás, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat, benzin, olaj, fékolaj, akkumulátorsav hatásaival szemben. Járó- és oldalfelületekre, fém, beton, aszfalt és minden ásványi eredetű felületre (nem nedvszívókra is) felhordható, kül- és beltérben egyaránt. A bevonat mechanikai sérülés esetén könnyen javítható, mert speciális összetételének köszönhetően képes a már meglévő, megszilárdult saját bevonatával olyan felületi reakcióba lépni, melynek eredményeként a rétegek összeforrnak. Alkalmas lépcsők, járdák, rakodórámpák, raktárak, műhelyek, üzlethelyiségek, irodák, folyosók, garázsok teljes felületének védelmére. Közlekedési útvonalak, útjelzések, parkolóhelyek, sportpályák, veszélyt jelző zónák kialakítására, ipari és lakossági környezetben egyaránt használható. A bevonat biztonságos, matt, nem csúszik, mert finom kvarclisztet tartalmaz. Amennyiben az intenzív igénybevételhez érdes, csúszásmentes vagy könnyen tisztítható bevonat az igénye, kérem, keresse a www.festekbazis.hu oldalon szaktanácsadóinkat, mert egyedi megoldásokat is kínálunk.

Előkészítés:
Távolítsuk el maradéktalanul a laza pergő részeket, régi bevonatokat, szennyeződéseket, az esetleges hibákat nagy szilárdságú járófelület-javító anyaggal szüntessük meg! A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acélfelületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük! Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke >1,5 N/mm2 legyen! A festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel! A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után, alapozást nem igényelnek. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel, megfelelő szóró berendezéssel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel. A nedvszívó felületek alapozását 20% aromás hígító hozzáadásával, intenzív ecsetelésével végezzük! Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 6 óra száradási időt biztosítsunk! A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: fehér, szürke, fekete, sárga
Színezés: Kérjük, keresse a www.festekbazis.hu oldalon szaktanácsadóinkat, mert egyedi megoldásokat is kínálunk.
Kiszerelések: 0.75 l, 2.5 l, 5 l, 20 l
Fényesség: Matt
Kiadósság: 3 m2/liter alapozás + két réteg, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 1 óra – lépésálló
Terhelhetőség: Gépjárművel, intenzív használatra 1-2 nap után vehető igénybe.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: aromás hígítóval Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év Kiszerelés:

A beton felületvédelmi rendszereiről szóló MSZ EN 1504-2:2005 szabvány szerinti ÉMI-TÜV313085 vizsgálata alapján megfelelő.

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,75 liter, 2,5 liter, 5 liter, 20 liter

Szín

fehér, fekete, sárga, szürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed