VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték

4820 Ft8625 Ft

  • VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték

VALMOR AIR FLOW Lélegző Beltéri Falfesték

Air Flow páraáteresztő falfesték, hogy a festéssel ne kelljen órákat, napokat várni. Az Air Flow páraáteresztő falfesték legelőnyösebb tulajdonsága, hogy képes az időt is lerövidíteni. Használatával ugyanis a frissen készült új falak gyors bevonása is lehetséges. Ezenkívül a Valmor Air Flow páraáteresztő falfesték, ahogy a nevében is szerepel, egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér diszperziós falfesték. Normál vakolaton, betonon, gipszen, dekoratív, matt és garantáltan lélegző felületet biztosít.

Clear selection
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Alkalmazás: A VALMOR Air Flow Lélegző Beltéri Falfesték egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér, jó fedőképességű diszperziós jellegű falfesték. Normál, lábazati, szárító, páraáteresztő alapvakolaton, betonon, dekoratív matt és garantáltan lélegző és száraz dörzsálló felületet biztosít. A VALMOR Air Flow különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető. Ideális a frissen készült új falak, valamint régi épületek rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatainak bevonására.

Előkészítés: Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után páraáteresztő glettelő anyaggal simítsuk le a felületet. Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! Rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsuk el maradéktalanul, majd vakoljuk újra páraáteresztő alapvakolattal úgy, hogy ne használjon simításhoz glettelő anyagot. Alapozáshoz minden esetben használja a VALMOR AIR FLOW LÉLEGZŐ MÉLYALAPOZÓ 1:1 arányban vízzel hígított elegyét. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük! A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 1% pasztamennyiséggel

Kiadósság: 4-5 m2/liter alapozás + két réteg, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

MSZ EN 7783 -2 szabvány szerinti páraáteresztő képesség, vízgőz áteresztő képesség V: 1027g/m2/nap; Légrétegvastagság egyenérték, sd érték: 0,023 m

Tulajdonságok: Folt nélkül javítható, száraz dörzsálló, folyamatos páraáteresztő, színezhető

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

5 liter, 10 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed