FACTOR Parkettalakk

3229 Ft70472 Ft

  • FACTOR Parkettalakk

FACTOR Parkettalakk

Egy parketta túl sok igénybevételnek van kitéve ahhoz, hogy lakkozását másodvonalbeli parkettalakk segítségével végezzük el.
A Factor parkettalakk egyenesen az élvonalból jött. Lakkozzon egyszer, de akkor tökéletesen

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

FACTOR Parkettalakk
Egy parketta túl sok igénybevételnek van kitéve ahhoz, hogy lakkozását másodvonalbeli parkettalakk segítségével végezzük el.
A Factor parkettalakk egyenesen az élvonalból jött. Lakkozzon egyszer, de akkor tökéletesen.

FACTOR Parkettalakk

Alkalmazás:
A FACTOR Parkettalakk elsősorban parketta, de egyéb kemény fafelületek, bútor, íróasztal, iskolabútor, tornaszerek lakkozására szolgál. Ecseteléssel és szórással egyaránt felhordható. A lakkozott felület rendkívül kopásálló, kemény és csillogó. Egykomponensű, ellenálló termék, ami a felhasználás szempontjából, kiemelkedő előnyt jelent.

Előkészítés:
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le. Az esetleges gyantakiválásokat nitrohígítóval távolítsuk el. A lemosott részeken a hígító teljes száradása után szabad csak festeni. FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A munkálatokat csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet! Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa szálirányával megegyező irányba. Használjunk speciális lakkozó ecsetet, hengert vagy megfelelő szóró berendezést. Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A lakkrétegek felvitele között legalább 12 óra száradási időt biztosítsunk. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról! Színezés: FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét.

Szinek: Szintelen
Színezés: Factor „2in1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét.
Kiszerelések: 0.75l, 2.5l, 5l, 20l
Fényesség: Selyemfényű, Magasfényű
Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 12 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzin
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 4 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,75 liter, 2,5 liter, 5 liter, 20 liter

Felület

Magasfényű, Selyemfényű

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed