FACTOR Padlózománc

3844 Ft12172 Ft

  • FACTOR Padlózománc

FACTOR Padlózománc

A FACTOR Padlózománc filmje rendkívül kopásálló, kemény és nem sárguló felületet képez.

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

FACTOR Padlózománc

Alkalmazás:
A FACTOR Padlózománc filmje rendkívül kopásálló, kemény és nem sárguló felületet képez. Olyan felületekre ajánljuk, ahol a bevonat mindennapi használatnak, kopásnak van kitéve: hajópadló, parketta, kerítés, garázsajtó, bútor, asztal, iskolaszerek, padok, székek puha és keményfa. Járó és oldalfelületekre, betonra, aljzatkiegyenlített padlózatokra, lábazatokra dekoratív és könnyen tisztántartható védelmet biztosít kül és beltérben egyaránt. A FACTOR Padlózománc jól tapad, a PVC, alumínium és horganyzott felületekhez.

Előkészítés:
Távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, vagy a régi bevonatokat! A felületet dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitro hígítóval mossuk le! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. A munkálatokat végezhetjük ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa esetén szálirányával megegyező irányban! Használjunk jó minőségű ecsetet! Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A festések között legalább 16 óra száradási időt biztosítsunk, a következő réteg felhordása előtt győződjön meg az előző réteg megszáradásáról. Nem járófelületek esetében 1 órán belül, vagy a teljes száradást követően festhető át a felület. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Okker, Barna, Fehér
Kiszerelések: 0.75l, 2.5l
Fényesség: Fényes
Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 16 óra (lépésálló). A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Terhelhetőség: Intenzív használatnak 3 nap után tehető ki a felület!
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzin
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,75 liter, 2,5 liter

Szín

barna, fehér, okker

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed