COROR Rapid Festéklemaró

4209 Ft

  • COROR Rapid Festéklemaró
  • COROR Rapid Festéklemaró

COROR Rapid Festéklemaró 0,6 liter

  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

COROR Rapid Festéklemaró
Annak, aki nem szeret sokat smirglizni…

Alkalmazás:
A COROR Festéklemaró Gél műszaki megoldása megfelel a korunk egyre szigorodó műszaki követelményeinek. Markáns festékmaró képessége mellett mégis környezettudatos alkalmazás esetén környezetre nem veszélyes termék. Új és régi, esetleg sérült festékbevonatok eltávolítására szolgál fém, fa és ásványi felületekről. Megmarja a szintetikus, olaj, víz-alapú, nitrocellulóz, epoxi, poliuretán, porszórt, 1K és 2 komponensű festékeket kül és beltérben.

Előkészítés:
A kezelendő felületről távolítsuk el a pergő szennyeződéseket. A munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A kezelést csak +5°C felett végezzük. A felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd ecsettel hordjuk fel húsosan géles COROR Festékmarót a kezelendő felületre. 2 perc -2 óra (festék fajtától függően) időtartam elteltével távolítsuk el a fellazult réteget ronggyal vagy kaparó szerszámmal. Az eltávolítandó festék kötőanyag minőségétől függően egyszerre is elérheti a kívánt célt, de lehet, hogy a műveletet rétegenként kell megismételni. Az eltávolítás végeztével, szappanos vízzel, vagy hígítóval tisztítsa meg a felületet és száradás után megkezdheti a felület kezelését. Ne használja olyan felületeken, amik közvetlen emberi, állati élelmiszerrel érintkeznek illetve gyermek bútorok és játékokon. A festékmarót hígítani nem szükséges.

Kiadósság:
10 m2/liter (eltávolítandó festék fajtája és rétegszámai nagyban befolyásolhatják)

Hatóidő:
2 perc – 2 óra (25 °C–on) Az eltávolítandó anyagtól függően, a levegő és a felület magas hőmérséklete felgyorsítja.

Felhasznáható:
5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban, 24 hónap.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed