• 2773 Ft

  VALMOR AIR FLOW Beltéri Hőtükör-Festék

  A VALMOR AIR FLOW Hőtükör-Festék, 2 Komponensből álló együttes A+B, melyből A: VALMOR „AIR FLOW” Lélegző Beltéri Falfesték B: VALMOR AIR FLOW Kenhető Hőtükör. A VALMOR AIR FLOW Hőtükör-Festék egy olyan anyag, amely mikronméretű kerámia gömböcskéket tartalmaz, speciális kötőanyagba ágyazva.

 • 11786 Ft23572 Ft

  VALMOR AIR FLOW Kenhető Hőtükör

  A VALMOR Kenhető Hőtükör egy mikroméretű kerámia gömböket tartalmazó, speciális összetételű glettelhető anyag. A kerámia gömbök belsejében vákuum van, amely a legjobb hővezetést gátló közeg.

 • VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték
  4820 Ft8625 Ft

  VALMOR AIR FLOW Lélegző Beltéri Falfesték

  Air Flow páraáteresztő falfesték, hogy a festéssel ne kelljen órákat, napokat várni. Az Air Flow páraáteresztő falfesték legelőnyösebb tulajdonsága, hogy képes az időt is lerövidíteni. Használatával ugyanis a frissen készült új falak gyors bevonása is lehetséges. Ezenkívül a Valmor Air Flow páraáteresztő falfesték, ahogy a nevében is szerepel, egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér diszperziós falfesték. Normál vakolaton, betonon, gipszen, dekoratív, matt és garantáltan lélegző felületet biztosít.

 • 971 Ft3466 Ft

  VALMOR AIR FLOW Lélegző Mélyalapozó 1:1

  A VALMOR AIR FLOW Lélegző Mélyalapozó 1:1 oldószermentes, kül- és beltérben használható, kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező környezetbarát termék.  Nedvszívó felületek alapozására ajánljuk, ahol a felület „lélegzése” fontos szempont.

 • VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték
  3663 Ft10334 Ft

  VALMOR Beltéri Diszperziós Falfesték

  Végre egy falfesték, amely vízpára- és légáteresztő tulajdonsága révén mindenben megfelel a jelenkor technikai követelményeinek. Használható vakolatok, gipszkartonok, fűrészporos tapéták, struktúra tapéták, diszperziós alapú korábbi festések átvonására.

 • VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék
  4886 Ft120595 Ft

  VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölő Festék

  A VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölőfesték egy klórkaucsuk tartalmú, egykomponensű festék. Mechanikailag nagy igénybevételnek kitehető, targoncázható „mű-gyanta jellegű bevonatot” képez. A kezelt felület tartósan ellenáll a víz, UV sugárzás, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat, benzin, olaj, fékolaj, akkumulátorsav hatásaival szemben.

 • VALMOR Flexibilis Padlóbevonat
  2651 Ft16854 Ft

  VALMOR Flexibilis Padlóbevonat

  Kibírja még a gumigranulátum szőnyeg mozgását is!

 • VALMOR Flexibilis Tetőszigetelő bevonat
  14228 Ft27028 Ft

  VALMOR Flexibilis Tetőszigetelő bevonat

  A VALMOR Flexibilis Tetőszigetelő Bevonat vízbázisú termék, mely a legkorszerűbb Core-Shell emulziójának köszönhetően a felhordást és száradást követően UV álló, rugalmas, páraáteresztő, vízszigetelő réteget képez a felületen. Szinte mindenfajta építőanyagra kiválóan felhordható, így az épület bármely pontját megvédhetjük annak pozitív oldala felől érkező nedvességgel szemben.

 • Valmor Garázsfesték
  3696 Ft87355 Ft

  Valmor Garázsfesték

  A VALMOR Garázsfesték egy kiváló minőségű, flexibilis, kopásnak, olajnak, benzinnek, ammóniának, sós hólének és háztartási tisztítószereknek ellenálló, bel- és kültérben használható termék. Igénybevételnek megfelelő önterülő aljzatkiegyenlítőre felhordva, síma felületű, műgyanta kinézetű padlót kapunk.