Szállítási feltételek

.

A weboldal jelenleg nem fogad rendelést, kérjük látogasson vissza később!

Under Construction

SZÁLLÍTÁSI MÓD, TERMÉKEK ÁTVÉTELE

  1. Házhoz szállítás cégünk, ill. futárszolgálat által: Az Ön által vásárolt termékeket, a megrendelésben megadott címre szállítjuk ki. A megrendelés várható kiszállítási idejéről E-mailben értesítjük. A szállítási díjak a megrendelt termékek tömegétől függően alakulnak.
  1. Ellenőrizze, hogy a kiszállítás alkalmával megkapta – e a számlát és a használati útmutatót. Kérjük a termékeket kézbesítéskor a munkatársunk előtt szíveskedjék megvizsgálni és a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át azokat. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
  2. A kiszállításokat általában a megrendelés leadásától, illetve a banki átutalás beérkezésétől számított 5-6 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben olyan terméket rendelt, mely éppen nincs készleten, igyekszünk azt mihamarabb beszerezni, és tájékoztatjuk Önt a szállítás várható idejéről.

FIZETÉSI MÓD

  1. A vásárlás összegét lehetősége van készpénzzel vagy utánvéttel kiegyenlíteni.
  2. Utánvét: Az utánvétes fizetés azt jelenti, hogy a termék kézbesítésekor, készpénzben fizeti ki a termék(ek) árát és az esetleges szállítási költséget.