VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték

4447 Ft7957 Ft

  • VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték
  • VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfesték

VALMOR “AIR FLOW” Lélegző Beltéri Falfesték

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

Air Flow páraáteresztő falfesték, hogy a festéssel ne kelljen órákat, napokat várni
Az Air Flow páraáteresztő falfesték legelőnyösebb tulajdonsága, hogy képes az időt is lerövidíteni.

Használatával ugyanis a frissen készült új falak gyors bevonása is lehetséges.

Ezenkívül a Valmor Air Flow páraáteresztő falfesték, ahogy a nevében is szerepel, egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér diszperziós falfesték. Normál vakolaton, betonon, gipszen, dekoratív, matt és garantáltan lélegző felületet biztosít.

VALMOR “AIR FLOW” Lélegző Beltéri Falfesték

Air Flow páraáteresztő falfesték, hogy a festéssel ne kelljen órákat, napokat várni!
Frissen vakolt falakra is! (… a cement megkötése után)
Alkalmazás:
A VALMOR Air Flow Lélegző Beltéri Falfesték egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, hófehér, jó fedőképességű diszperziós jellegű falfesték. Normál, lábazati, szárító, páraáteresztő alapvakolaton, betonon, dekoratív matt és garantáltan lélegző és száraz dörzsálló felületet biztosít. A VALMOR Air Flow különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető. Ideális a frissen készült új falak, valamint régi épületek rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatainak bevonására.

Előkészítés:
Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után páraáteresztő glettelő anyaggal simítsuk le a felületet. Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! Rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsuk el maradéktalanul, majd vakoljuk újra páraáteresztő alapvakolattal úgy, hogy ne használjon simításhoz glettelő anyagot. Alapozáshoz minden esetben használja a VALMOR Air Flow lélegző beltéri falfesték 1:1 arányban vízzel higított elegyét. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás:
A festést csak +10 °C felett végezzük! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük! A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Fehér
Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 1% pasztamennyiséggel
Kiszerelések: 5l, 10l
Fényesség: Matt
Kiadósság: 4-5 m2/liter alapozás + két réteg, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

5 liter, 10 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed