COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

2840 Ft57086 Ft

  • COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

Kijelölés megszüntetése
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Leírás

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó
Profiknak is! Hegeszthető!

COROR Rapid Korróziógátló Alapozó

Alkalmazás

COROR – KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ
A COROR Rapid Korróziógátló Alapozó kül- és beltéri fémfelületek gyorsan száradó, hegeszthető (acél, kerítés, cső, zártszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) alapozó festésére szolgál. Kétféle hígíthatósága a lapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti. Nitro hígítóval (vagy hígítás nélkül) gyorsan száradó, nitro zománccal is átvonható bevonatot ad. Lakkbenzin használatával nyári melegben is könnyen ecsetelhető, lakkbenzines fedőfestékkel is átvonható a kapott felület. Rendkívül magas fajsúlyának köszönhetően kiváló fedőképességű, kiemelkedően kiadós, tartós bevonatot ad. Megfelelő kivitelezés és rétegvastagság esetén a bevonat élettartama – fedőfestés nélkül – meghaladja a fél évet.

Előkészítés
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, vagy a régi bevonatokat! Oxidmentesítsük a fémfelületet dörzspapírral vagy gépi megmunkálással! A már eredetileg fémtiszta felületet nitro hígítóval mossuk le! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás
A festést csak +5°C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a munkát! Használhatunk ecsetet, hengert vagy speciális szóró berendezést. A terméket lakkbenzinnel, nitro és aromás hígítóval hígíthatjuk a réteg(ek) felvitele előtt. Átfesthető érintésszáradási időn belül vagy a száradási idő leteltével önmagával. COROR Klórkaucsuk Bevonattal vagy VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölőfestékkel csak 48 óra elteltével festhető át, ez esetben aromás hígítót használjon hígítóként. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Színek: Fehér, Fekete, Vörös, Szürke, Bézs
Kiszerelések: 0.75l, 2.5l, 4.5l, 20l
Fényesség: Matt
Kiadósság: 12-13 m2/liter 40 µm száraz rétegvastagság esetén

Száradási és átvonhatósági idő nitro hígítóval vagy hígítás nélkül (25 °C-on):
10 perc – érintésszáraz, 2 óra – száraz. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Száradási és átvonhatósági idő lakkbenzin hígítóval (25 °C-on):
1 óra – érintésszáraz, 4 óra – száraz. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után:
aromás-, nitro- vagy lakkbenzin hígítóval
Felhasználható:
5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,75 liter, 2,5 liter, 4,5 liter, 20 liter

Szín

bézs, fehér, fekete, szürke, vörös

Értékelések

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed